Web Analytics Made Easy - Statcounter

در مجموعه ۳۰ قسمتی «میانه میدان» که با مشارکت حوزه هنری تولید می‌شود، فعالیت کادر درمانی، مشارکت مردمی و همکاریهای مومنانه مردم در امور زیربنایی در مواجه با بحران انتشار ویروس کرونا به تصویر کشیده شده است.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، روح الله رحیمی مستندساز در خصوص ساخت مجموعه «میانه میدان» با موضوع کرونا گفت: تولید این مجموعه در روزهای اولیه شیوع ویروس کرونا با مشارکت حوزه هنری و محوریت فعالیت جهادگران و پرستاران آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مستند در مواقعی هم به موضوع مشارکت گروه های مذهبی در زمینه های بهداشتی، درمانی و تهیه مایحتاج معیشتی برای بیماران و غیره پرداخته شده و تا همکاری طلاب در غسل بیماران متوفی پیش رفته است.

وی افزود: این مجموعه در قالب ۳۰ قسمت تولید شده که ۱۰قسمت اول با موضوع کادر درمانی، ۱۰ قسمت دوم با موضوعات کمک های مومنانه مردم در فعالیت های تکمیلی همانند ضدعفونی کردن معابر عمومی، تهیه مایحتاج بهداشتی و غیره و در ۱۰ قسمت پایانی به موضوعات کمک های مومنانه در کارهای زیربنایی پرداخته شده است.

تهیه کننده مستند «میانه میدان» خاطر نشان کرد: ۲۰ قسمت این مجموعه مستند تولید و از شبکه مستند و تهران پخش شده است و ۱۰ قسمت دیگر در مرحله تولید قرار داشته و ضبط آن در شهرهای تهران، قم، کرج، کاشان و اراک صورت گرفته است.

وی حضور اهالی رسانه در سنگر مقابله با ویروس کرونا رو امری جهادی معرفی کرد و یادآور شد: حضور فعال اهالی رسانه و پوشش تصویری، خبری و مستند اوضاع و احوال بیمارستان ها خود نوعی جهاد است چرا که در شرایط بحرانی مواجهه با بیماران  کرونایی و فضای آلوده به ویروس جان این افراد نیز به خطر  می انداز‌د ولی رسالت کار رسانه در اولویت قرار داشته و مسئولیت پذیری آنها را نشان می دهد. اما متاسفانه بسیاری از مردم و مسئولان از این توجه غافلند و این امر اهالی رسانه را در جایگاهی مظلومانه قرار داده است.

 رحیمی عنوان کرد: بنابر فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه به جنبه تبلیغاتی امور خیر ، اهالی رسانه در راستای این رهنمون حرکت کرده و نیازمند اقدامی همدلانه و‌حمایتگرانه هستند. این در حالی است که یک متن، عکس و فیلم  می تواند گویای جهادی واقعی در جامعه باشد.

وی اذعان داشت: مستند «میانه میدان» بر گرفته از شعر مولانا است که می گوید «رقصی چنین میانه میدانم آرزوست».

همه مردم و هنرمندان در مواجه با بحران و از جان گذشتگی افراد وظیفه همکاری دارند و بنده هم باید تا جایی که توان دارم با به تصویر کشیدن واقعیت ها، ایثار و فداکاری را نشان داده و به اندازه خود تاثیرگذار باشم.

وی در پایان گفت: هر قسمت از این مجموعه ۳۰ قسمتی «میانه میدان» ۷ دقیقه بوده و بنابر نیاز و سفارش حوزه هنری نسبت به ادامه تولید آن تصمیم گیری خواهد شد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حوزه هنری مستند ساز کرونا میانه میدان اهالی رسانه میانه میدان حوزه هنری ۳۰ قسمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۷۳۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال

به گزارش خبرنگار مهر، نمایش «آبی‌گونه» به نویسندگی و کارگردانی کاوه مهدوی از آثار هفدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی، از ۲۳ فروردین تا ۳۰ اردیبهشت در تالار سایه مجموعه تئاتر شهر اجرا می‌شود.

مهدوی که در بخش نمایشنامه‌نویسی جشنواره تئاتر رضوی موفق به کسب رتبه شده است، درباره موضوع نمایش «آبی‌گونه» گفت: این نمایش به جریان زندگی پسری می‌پردازد که برای دیدن بازی فوتبال تیم محبوبش از مشهد به تهران سفر می‌کند.

وی با بیان اینکه جشنواره تئاتر رضوی با جشنواره‌های موضوع محور دیگر تفاوت دارد، ویژگی این رویداد را استمرار در برگزاری آن دانست.

نویسنده و کارگردان نمایش «آبی گونه» با اشاره به تغییر رویکرد جشنواره تئاتر رضوی برای حذف بخش رقابتی و تمرکز بر اجراهای عموم گروه‌ها در شهر خود، تاکید کرد: در گذشته رقابتی بودن جشنواره، گروه‌ها را در ارایه اثر برای جشنواره ترغیب می‌کرد در حالی که در رویکرد جدید، «مخاطب مردمی» و اجرای عموم اولویت بیشتری پیدا کرده است و باید اثر را به نحوی تولید کنیم که مخاطبان مردمی جذب آن شوند که این نکته مثبتی است.

مهدوی در پایان سخنان خود با بیان اینکه توجه به سلیقه و نیاز مخاطب عام در تولید اثر موضوع هوشمندانه‌ای بود که در جشنواره امسال لحاظ شده است، تصریح کرد: اگر موضوع حمایت از اجراهای عمومی گروه‌های نمایشی به این شیوه استمرار پیدا کند، بحث مخاطب‌محوری و توجه به مخاطب مردمی در تولید اثر نیز بیش از پیش محقق خواهد شد چرا که گروه باید تمام جوانب را برای تحمل و رغبت و جذب مخاطب عام در طول ایام اجرای اثر بسنجد که این مهم ظرافت کار را نیز ارتقا می‌دهد.

عکس از رضا معطریان است.

کد خبر 6095137 فریبرز دارایی

دیگر خبرها

  • صندوق سرمایه‌گذاری زمین و ساختمان در قم تشکیل می‌شود
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • عکاسان برای مشارکت در پروژه‌های سینمایی مجوز بگیرند
  • ورود باربی به دنیای ابرقهرمانانه
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • دعوت از گروه‌های جهادی خراسان رضوی برای مشارکت بیشتر در طرح تحول روستایی
  • اهمیت توجه به «مخاطب مردمی» در تئاتر رضوی/ ماجرای علاقه به فوتبال
  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند