Web Analytics Made Easy - Statcounter

جوانی در یزد موفق به ساخت یک دستگاه تولید ماسک شده که اگر زمینه تمام اتوماتیک شدن آن با حمایت‌های لازم فراهم شود این دستگاه قابلیت تولید ماسک به میزان روزانه ۱۰۰ هزار عدد را دارد. ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۲ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، در روزهایی که ویروس منحوس کرونا شرایط بحرانی را برای کشور به وجود آورده؛ مردم  و نیکوکاران برای رهایی از این شرایط کمر همت بستند و از تولید ماسک و محلول ضدعفونی تا تهیه بسته‌های بهداشتی و مواد غذایی برای نیازمندان هر چه داشتند در طبق اخلاص نهادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همنشینی و همراهی این خیران و مردم در کنار جوانانی که سودای پیشرفت و رونق اقتصادی دارند، صحنه‌هایی بی‌بدیل و به یادماندنی برای این روزهای سخت به یادگار می‌گذارد؛ روزهایی که بیشتر شبیه به جبهه است و خاطرات همان 8 سال دفاع مقدس و از خودگذشتگی‌ها و فداکاری‌ها را برایمان به ارمغان می‌آورد و این ایثار و فداکاری گاهی در لباس مقدس نظامی است و گاهی در لباس سفید پزشکی و برخی اوقات هم در لباس تولید و خدمت خودنمایی می‌کند.

خیریه حضرت خدیجه(س) وابسته به آستان قدس رضوی در شهر شاهدیه یزد که این روزها سنگر پشت جبهه‌ها را قوی می‌کند با سه شیفت کاری اقدام به تولید ماسک برای آستان قدس رضوی و ارسال آن به بیمارستان‌های یزد کرده و با تلاش جوان یزدی در این خیریه و ساخت دستگاهی بومی نه تنها سرعت کار تولید افزایش یافته بلکه نوید از رونق و جهش تولید ماسک در آینده را می‌دهد.

محمود کارآمد که موفق به ساخت این دستگاه شده، در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در یزد اظهار داشت: این دستگاه تنها برای تولید ماسک نیست و می‌تواند به طور مجزا به‌کار گرفته شود.

ایجاد اشتغال برای 60 جوان خوزستانی؛ تولید 15هزار ماسک روزانه در کارگاه تولید صنعتی ماسک60 کارگاه تولید ماسک بسیج سازندگی استان مرکزی در قالب قرارگاه جهادی فعالیت دارند/ بیش از یک میلیون ماسک بهداشتی تولید و توزیع شدحضور معاون هنری وزیر در کارگاه تولید ماسک / قدردانی از هنرمندان و بنیاد رودکی

وی در تشریح این دستگاه با اشاره به اینکه قسمت اتو دستگاه برای خیاط‌ها کاربرد دارد و قسمت برش برای همه چیز قابل استفاده است، افزود: قسمت چین زن برای تولید هر پارچه‌ای که نیاز به چین داشته باشد و برای قسمت دوخت هم از دوخت بدون نخ پارچه تا پلاستیک قابل استفاده است.

سازنده دستگاه تولید ماسک در یزد انگیزه ساخت این دستگاه را عام‌المنفعه و تنها رفع نیاز مردم دانست و گفت: هیچ حق‌الزحمه، حقوق، امتیاز و منفعتی برای ساخت این دستگاه دریافت نکرده و برای جلوگیری از دلال بازی و رفع کمبودها با این خیریه همکاری می‌کند چرا که تعدادی از شرکت‌ها با دریافت هزینه از مردم اقدام به ساخت دستگاهی ناقص کردند و یا دستگاهی تحویل ندادند.

وی با طراحی قطعاتی برای دستگاه موجود و با مشورت و کاربرد ابزار دیگران در طول 15 روز دستگاه ساخته شده را به مرور زمان بهسازی و کاربردی‌تر کرده است.

مهندس فنی این دستگاه گفت: نمونه‌های خارجی این دستگاه برقی‌تر و 17 تا 20 میلیون تومان هزینه آن است ولی با صرف 5 تا 6 میلیون تومان این دستگاه ساخته شده که به صورت مکانیکی کار می‌کند و علاوه بر صرفه‌جویی در مصرف انرژی سرعت تولید بسیار بالا رفته است.

کارآمد افزود: تمام برنامه‌ریزی‌ها و نقشه‌های مهندسی تهیه شده و در حال ساخت یک خط تمام اتوماتیک در سطح ملی هستیم تا مواد اولیه ماسک شامل پارچه، سیم و کش به دستگاه وارد و پس از تولید ماسک برای ضدعفونی با انواع تشعشعات و پرتوها توسط سازمان انرژی اتمی اقدام شود.

وی ادامه داد: در حال حاضر در روز 30 هزار متر پارچه به ماسک تبدیل می‌شود که با راه‌اندازی خط تولید تمام اتوماتیک قابلیت تولید 70 ماسک در دقیقه و یک صد هزار ماسک در 24 ساعت وجود دارد که می‌تواند هر استان را با چند خط تولید از واردات ماسک بی‌نیاز و حتی با افزایش تعداد خط تولید نیاز کشورهای منطقه را تأمین کند.

جوان کارآفرین گروه 15 نفره خط تمام اتوماتیک تولید ماسک را متشکل از جوانان و نخبگان یزدی در زمینه صنعت برشمرد که در رشته‌های مهندسی صنایع و مکانیک، مهندسی و طراحی صنعتی، مهندسی ساخت و تولید تحصیل کرده‌اند و با سرپرستی دو مشاور با سابقه و مجرب با افتخارات ملی مشغول به فعالیت هستند تا با ساخت قطعاتی جدید چرخه تولید تمام اتوماتیک را کامل کنند.

وی گفت: باید از امکاناتی که داریم نهایت بهره را ببریم و منتظر نمانیم که ببینیم دیگران برای ما چه کاری انجام می‌دهند.

تلاش و ابتکار این جوان نخبه و کارآفرین در شرایطی که برخی افراد به‌دنبال ایراد گرفتن از شرایط و گلایه از نبود خدمات هستند، می‌تواند چراغ روشنی برای روزهای پیش رو باشد.

قطعا در صورتی که ابتدا جوانان به توان و خلاقیت خود ایمان بیاورند و مسئولان هم آنها را باور و حمایت کنند، نه تنها در این عرصه بلکه در تمامی بخش‌ها به ویژه عرصه‌های اقتصادی و صنعتی، جوانان این مرز و بوم زمینه خودکفایی کامل کشور را فراهم می‌کنند.

انتهای پیام/784/ح

R41376/P/S6,76/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تمام اتوماتیک تولید ماسک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۷۹۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمانشاه گفت: طرح مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌هاست و دستگاه‌های اجرایی باید حداکثر بهره‌مندی از این ظرفیت را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلسه کارگروه استانی مولدسازی دارایی‌های دولت امروز _ یکشنبه شانزدهم اردیبهشت _ به ریاست طهماسب نجفی معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و با حضور اعضا در محل سالن جلسات شهید قلیوند استانداری تشکیل شد؛ نجفی در این جلسه اظهار کرد: ظرفیت ایجاد شده در طرح دولت مردمی برای افزایش افزایی املاک و اراضی مازاد بسیار ارزشمند و فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است.

وی از دستگاه‌های اجرایی خواست که حداکثر بهره‌مندی از این ظرفیت را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، در این جلسه موارد مربوط به فروش اراضی مازاد ادارات و دستگاه‌هایی مانند جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای، آب و فاضلاب، آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و جهاد دانشگاهی مطرح و بررسی شد.

کد خبر 750940

دیگر خبرها

  • مولدسازی دارایی‌های دولت فرصتی برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام دستگاه‌ها است
  • وضعیت ناگوار آوارگان غزه؛ وقتی جز کفن چیزی برای فرار از سرما وجود ندارد
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • برگزاری رویداد جایزه جوانی جمعیت در آذربایجان غربی
  • از ساخت داروی درمان دیسک کمر تا تلاش موفق کشتی‌گیران فرنگی برای کسب تمام سهمیه‌های المپیک
  • ضرورت بهره گیری از ظرفیت نخبگان و دانشگاهیان در طرح جوانی جمعیت
  • دبی، میزبان بزرگ‌ترین پروژه‌های خاورمیانه
  • توسعه پارس جنوبی روزانه ۴۲ میلیون مترمکعب به ظرفیت تولید گاز کشور می‌افزاید
  • تمایل به ساخت فیلم در عرصه جوانی جمعیت را دارم
  • پرواز با بال‌های پارچه‌ای (عکس)