Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-06@02:17:41 GMT

وفاداری والاتر(قسمت 30)/ شرمساری کودکانه

تاریخ انتشار: ۱۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۸۳۹۴۳

وفاداری والاتر(قسمت 30)/ شرمساری کودکانه

با گذشت چندین سال هنوز هم احساس شرمندگی می‌کنم. چطور ممکن بود عضو گروهی باشم که در مقابل فرد دیگری زورگویی می‌کردند؟ اما من در این گروه بودم. به هر حال همه این کار را کردند. شاید هم می‌ترسیدم که اگر با این روند همراه نشوم، خودم هدف قرار خواهم گرفت. شاید هم به خاطر این بود که سال‌های زیادی را در خارج از گروهی بودم که دوست داشتم در بین آنها باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من هم یکی از آنها بودم. بالاخره به آنها تعلق داشتم. جیمزکومی مترجمان: مسعود میرزایی و بهجت عباسی

ایران آنلاین / من در خانواده‌ای بزرگ شده بودم که پدر و مادرم مدام بر اهمیت مقاومت در برابر این گروه‌های زورگو تأکید داشتند. مادرم، هزاران بار در اوقات مختلف گفته بود: «اگر همه برای پریدن از روی پل جورج واشنگتن صف بکشند، تو هم در این صف می‌ایستی؟»

در مراسم فارغ‌التحصیلی از دبیرستان درباره اعمال نفوذ هم سن و سال‌ها سخنرانی کرده بودم. از سن شانزده سالگی جمله‌ای را از فیلسوف و ادیب امریکایی «رالف والدو امرسون» در کیف پولم نگه می‌داشتم: «چه آسان می‌توان مطابق عقاید دیگران زندگی کرد، چه آسان می‌توان در خلوت و انزوا مطابق نظرات خود رفتار نمود، اما بزرگ آن کسی است که در میان مردم، استقلال رأی خود را در عین صمیمیت و مهربانی حفظ کند» (این جمله را فقط تایپ کرده بودم تا حرمتی برای آن قائل باشم.)
با وجود همه این آموزه‌ها، تجربیات و احساس گناه و تردید، تسلیم خنده بلند و رفاقت آن گروه شدم و شاید هم احساس آسودگی می‌کردم که من هدف آنها نیستم. من فرد دیگری را اذیت کردم و به او زور گفتم؛ کسی که تفاوت چندانی با من نداشت. من یک دوروی بزدل
 و احمق بودم.
 من یک نمونه بارز از چیزی بودم که می‌دانستم و سال‌ها بعد آن را بهتر شناختم. ما همیشه گرایش داریم اقتدار اخلاقی خود را به «یک گروه» واگذار کنیم. خواسته خود را تسلیم کنیم و تصور کنیم که آن گروه هر مسأله سختی را که با آن مواجه هستیم، مدیریت خواهد کرد.
ما خیال می‌کنیم که گروه تصمیمات عاقلانه‌ای می‌گیرد و اگر انبوه جمعیت مسیر خاصی را می‌رود ما هم از آن دنباله روی کنیم؛ انگار که گروه یک ماهیت اخلاقی والاتر از ماست. ما در مقابل گروه تمایل داریم ساکت باشیم و به روح و عقل گروه اجازه دهیم مسائل را رتق و فتق کند. معلوم است که عقل و روح گروه جدا از روح و عقل ما نیست.
اما با تصور اینکه گروه‌ها دارای مرکزیت تعقل و احساس هستند، از مسئولیت شانه خالی می‌کنیم و این موضوع باعث می‌شود گروه‌ها توسط افرادی که صدای بلندتری دارند (قلدرتر هستند) به سرقت برود؛ چنین افرادی می‌دانند که گروه‌های تُهی مغز چگونه هستند و از این ویژگی در جهت منافع شخصی خود استفاده می‌کنند.
اگر خانواده‌ام در محله یانکرز می‌ماندند، یعنی همان زمانی که یک پسربچه خونسرد بودم، اگر جزو یکی از آن گروه‌ها بودم، نمی‌دانم اکنون چطور انسانی بودم. بیگانه بودن با این گروه‌ها و در معرض هدف آنها بودن از من انسان بهتری ساخت.
این مسأله، حسی از تنفر دائمی از انسان‌های قلدر و زورگو و احساس همدردی نسبت به قربانیان را در وجودم نهادینه کرد. یکی از راضی‌کننده‌ترین کارهایی که به‌عنوان دادستان انجام می‌دادم این بود که افراد گردن کلفت و زورگو را از هر نوعی، به زندان می‌انداختم و آدم‌های خوب را از شّر استبداد و ظلم آنها نجات می‌دادم. بعد از تجربه‌ام در دانشکده، دیگر هرگز در برابر گروه تسلیم نشدم، فقط به این دلیل که این کار آسان‌تر است، بلکه تلاش کردم مطمئن شوم زندگی‌ام معنا دارد چرا که دیده بودم زندگی تا چه اندازه زودگذر
و کوتاه است.

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۸۳۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

«افعی تهران» ماجرای قاتلی را تعریف می‌کند که مقتولین خود را مسموم می‌کند و از همین رو به افعی معروف است. نکته جالب، اما در مورد این قاتل این است که تمام مقتولین او، افرادی هستند که سابقه کودک‌آزاری دارند.

منبع: برترین‌ها

tags # سریال افعی تهران سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • عکس | رونمایی چینی ها از تسلا سایبرتراک فیک! + عکس
  • مسدودی چند رشته قنات در تفت از پیامد‌های بارش‌های بهاری
  • آیا عمل بینی واقعا به افزایش اعتماد به نفس کمک می‌کند؟
  • «جدایی قنبر از صنم» هفته آخر اردیبهشت اکران می شود
  • نرخ سرسام‌آور سریال‌سازی تلویزیون فاش شد
  • فیلم بسیار نزدیک و باکیفیت از قسمت سر یک سنجاقک
  • ژاوی: مایه شرمساری است، خیلی عصبانی‌ام!
  • (ویدئو) سکانسی از قسمت جدید افعی تهران در فضای مجازی وایرال شد
  • انریکه تحقیرم کرد، او حتی با من دست نداد
  • چگونه مصرف برق یخچال فریزر را کاهش دهیم؟